ZangExpress: leer zingen en zing al lerende

Bij ZangExpress kan jij je muzikaal uitleven: van zingen en dansen tot het zelf schrijven van een liedje! Dat is even leuk als leerzaam én een leuke afwisseling op de schoollessen die je nu thuis volgt.

Misschien ken jij ZangExpress al omdat jouw school het als muziekmethode gebruikt? Als je het nog niet kent dan vertellen we er graag meer over. Vooral in deze ingewikkelde tijd waarin je jouw lessen thuis volgt, willen we wat vrolijkheid brengen met muziek. Wij zetten daarom nu tijdelijk én gratis allerlei leuke liedjes en opdrachten online, voor alle kinderen in Rotterdam!

Leer zingend de dagen, maanden en provincies.
Jullie hebben nu ineens veel ‘vrije tijd’ thuis, al moet er natuurlijk wel geleerd worden. Met de zang- en muzieklessen van ZangExpress ben je op een fijne manier bezig met muziek en taal: dat is leuk én leerzaam. Zo zingen we over de dagen van de week, de maanden van het jaar en ook de provincies van Nederland leren is zingend veel leuker. We hebben meezingliedjes met en zonder zang. Dus heb je de hele week hard geoefend en ken je alle liedjes uit je hoofd? Organiseer dan een optreden voor je familie thuis of voor op je TikTokaccount, zodat ook bijvoorbeeld klasgenootjes kunnen meegenieten. We hopen je binnenkort te horen, veel zangplezier gewenst!

Josje van Koppen, Kunstbode.jpg

ZangExpress

Meer liedjes en opdrachten